У Херсоні презентували роман «Зґвалтоване кохання»

3 года назад 0

З нагоди Дня юриста у стінах Херсонського академічного ліцею імені О. В. Мішукова відомий український адвокат та правозахисник Андрій Осіпов презентував свій другий художній твір, роман «Зґвалтоване кохання».
Під час презентації автор розповів про мотиви написання твору, складнощі, що виникали під час роботи над книгою. Відповідаючи на питання учнів ліцею та студентів Херсонського державного університету, Андрій Осіпов висловив слова вдячності своїм рідним, друзям та колегам, які підтримували та мотивували його під час написання роману.
Також, у якості голови правління Одеської кіностудії пан Андрій анонсував вихід на великі екрани кінофільму «Чому я живий» (режисер — Віллен Новак) та запросив присутніх популяризувати українське кіно. Сам фільм з’явиться у прокаті вже 4 листопада.
Наприкінці заходу Андрій Осіпов вручив найбільш активним учням пам’ятні подарунки та отримав подяку від адміністрації ліцею за популяризацію правових цінностей серед молоді та вагомий внесок у розвиток українського кіно.
ХАЛ ім.О.В. Мішукова