У Херсоні триває боротьба з стихійною торгівлею

2 года назад 0

Департаментом економіки та інвестицій Херсонської міської ради спільно з КП «Муніципальна варта» з 18 по 22 квітня включно здійснено рейди із контролю за дотриманням встановлених Правил благоустрою території, забезпечення чистоти і порядку в м. Херсоні по вул.Комкова, вул.Лавреньова, пр-т 200-річчя Херсона, вул.49-ї Гвардійської дивізії, вул. Потьомкінській та Рішельєвській.
Наголошено на недопущенні суб’єктами господарювання реалізації молока та молокопродуктів, м’яса та м’ясопродуктів, риби та рибопродуктів й іншої продукції, що швидко псується, з рук на вулицях, на зупинках, пішохідних доріжках, тротуарах, газонах, перехрестях, прилеглих до житлових будинків ділянках, з машин та інших невстановлених та спеціально необладнаних для цього місцях неякісної продукції.
Суб’єктам господарювання, для продажу вищевказаних продуктів, було запропоновано вільні місця на території поряд розташованих ринків, на яких є всі умови для торгівлі та лабораторії ветеринарно- санітарної експертизи товарів. Робота в даному напрямку триває.
Пресслужба Херсонської міської ради