У Херсоні відбудеться новорічний велопробіг

2 года назад 0

Завтра, 19 грудня на день Святого Миколая запрошуємо усіх маленьких і дорослих велосипедистів на костюмований велопробіг «Веліком по карантину!».
Подія включена до міської програми новорічних і різдвяних свят та буде відповідно супроводжуватися нашою славною патрульною поліцією. Маршрут велопробігу пролягає через усе місто.
Старт відбудеться о 15:00 у мікрорайоні Таврійський біля ТЦ “Променад Плаза”. Звідти велокарнавал відправляється за маршрутом вул 49 ХГД – просп.200річчя Херсона – вул.Кедровського – Миколаївське шосе – пров.Пугачова – просп.Ушакова – вул.Перекопська і фінішує біля головної ялинки міста на площі перед ККЗ “Ювілейний”, де вже триватимуть святкування.
Якщо ви не впевнені, що зможете подолати весь маршрут – можна приєднатися до колони у будь-якій точці за маршрутом! Велопробіг пройде саме у форматі велокарнавалу, а це означає, що чим більше учасників будуть у новорічних костюмах – тим краще!
Створіть передноворічний настрій собі та місту!
Пресслужба Херсонської міської ради
P.S. 19 грудня у Херсоні тимчасово обмежать рух транспорту під час велопробігу. Це буде зроблено з 15.00 та до завершення заходу за наступним маршрутом: вулиця 49-ї Гвардійської Херсонської дивізії, 22а (старт) – вулиця 49-ї Гвардійської Херсонської дивізії – проспект 200-річчя Херсона – вулиця Полковника Кедровського – Миколаївське шосе – провулок Пугачова – проспект Ушакова – вулиця Перекопська – площа біля кіноконцертного залу