У Херсоні відбувся чемпіонат області з боксу

2 года назад 0

З 10 до 14 січня, на базі КЗ «ОКДЮСШ з боксу та інших видів спорту» Херсонської обласної ради, відбувся чемпіонат Херсонської області з боксу серед еліти, молоді 2004-2005 р.н., юніорів 2006-2007 р.н. (відкритий), юнаків 2008-2009 р.н. та жінок (всі вікові категорії). Змагання об’єднали 187 учасників з різних куточків Херсонщини, повідомляє сайт Херсонської міської ради.
Упрордовж чотирьох днів спортсмени боролися за звання чемпіона області, демонструючи свою майстерність.
Окрім того, за результатами змагань федерація боксу Херсонської області обрала кращих боксерів змагань:
Вихованець КЗ «ОКДЮСШ з боксу та інших видів спорту» Гаранько Руслан став кращим боксером у віковій групі – юнаки.
Вихованець КЗ «Херсонський фаховий спортивний коледж» Херсонської обласної ради Микита Хохонь став кращим боксером у віковій групі – юніори.
Визованці КЗ «Олешківська ДЮСШ «Золота нива»» Олешківської міської ради Олексій Степанов став кращим боксером у віковій групі молодь, Фазілбек Худорганов – став кращим боксером у номінації «За волю до перемоги».
Вихованець ДЮСШ «Спартак» Херсонської міської ради Сухроббек Матрізаєв став кращим боксером у віковій групі – еліта. Серед жінок кращою стала спортсменка вікової групи юніори – Ангеліна Гузик.


«Чемпіони у вагових категоріях увійдуть до складу збірної команди Херсонської області. Ми докладемо всі зусилля, аби наші спортсмени гідно представили Херсонську область на чемпіонатах України, Європи, і маємо надію – на світовій першості. Це наша головна мета», – прокоментував президент Херсонської обласної організації Федерації боксу України Олександр Трутнєв .