У Херсоні відкрився свій "Парк Юрського періоду"

4 года назад 0

Благодійний фонд Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» зробив подарунок дітям Херсонщини та створив справжній «Парк Юрського періоду». Прямо на березі Дніпра гостей чекає цікава виставка з 13-ти представників фауни, які обітали на нашій планеті десятки мільйонів років тому!
Велетні-динозаври рухаються і ричать, як живі. Фігури динозаврів відповідають тому, як їх описують вчені. Розмір, забарвлення, вага – все, як у доісторичних тварин.
Покриття (шкіра динозаврів) з силікону. На дотик він нагадує справжню шкіру тварини. Діти та їхні батьки можуть підходити до динозаврам, щоб потрогати їх і сфотографуватися.
У кожного динозавра є свій «характер» і автори фігур постаралися його передати максимально. Серед експонатів є добрі і милі тваринки, а є і жорстокі хижаки.
Команда Ігоря Колихаева створила всі необхідні умови для комфортного і безпечного відпочинку всією сім’єю. На території парку встановлено охолоджуючі рамки та зони відпочинку.
Територія одного з найбільш відомих готелів Херсона «Фрегат» виглядає по-новому. У співпраці з керівником готельного комплексу «Фрегат» Олегом Довбишем проведено комплекс робіт: привели в порядок тротуар, оновили фонтану композицію, висадили більше сотні декоративних рослин. Увечері локація висвітлюється сучасною системою ілюмінації. Територія «Парку юрського періоду» цілодобово знаходиться під охороною, дотримуються всі карантинні обмеження.
В рамках виставки будуть проводитися розважальні дитячі заходи та пізнавальні екскурсії. Все, про що маленькі херсонці читали в книжках, тепер знаходиться в їх повному доступі з 9:00 до 21:00 щодня.
Вхід в «Парк Юрського періоду» вільний, тому що херсонський меценат Ігор Колихаєв піклується про підростаюче покоління, адже в дітях наше майбутнє, майбутнє Херсона і НАМ ТУТ ЖИТИ!
НАМ ТУТ ЖИТИ!