У Херсоні відновили роботу супермаркети «Сільпо»

1 год назад 0

З 24 листопада у звільненому від російських загарбників Херсоні відновлює роботу мережа супермаркетів «Сільпо», повідомляє прес-служба компанії.

Перший магазин відкрився за адресою просп. Будівельників, 27-А. Магазин «Сільпо» у ЦУМі, на Ушакова, 49 запрацює незабаром. У віддаленій перспективі – відновлення супермаркету у ТРЦ Фабрика. Він постраждав найбільше – був пограбований і більшість магазину вигоріла.

Відновлення роботи «Сільпо» в Херсоні стало можливим після того, як сапери ЗСУ перевірять будівлі супермаркетів. Величезна кількість будівель громадського користування в Херсоні була замінована росіянами, а через постійні обстріли перевірка і розмінування зайняли кілька днів.

Нагадаємо, мережа «Сільпо» остаточно залишила херсон наприкінці квітня. За цей час росіяни пограбували чималу частину обладнання магазинів: Які продукти можна купити у «Сільпо» у Херсоні З першого дня роботи в магазинах у повному обсязі буде так звана стелажна продукція – тобто те, що стоїть на полицях та не потребує температурного режиму. Також завозяться свіжі фрукти та овочі.

У магазині по проспекту Будівельників буде обладнано три «холодні» вітрини з молочною продукцією, ковбасними виробами та солодощами.

У магазині по вул. Ушакова встановлюється трохи потужніший генератор. Там буде більший вибір молочної продукції, м'ясних та ковбасних виробів, солодощів. Ще буде свіжа риба та м'ясо. Невелика кількість замороженої продукції – напівфабрикати, риба, овочі. Можливо, вдасться запустити піч для піци.

Крім того, у магазині на Ушакові працюватиме кафе. Окрім кави та чаю з солодощами в ньому тимчасово розміститься кулінарія. Асортимент поки невеликий, готові страви щодня привозитимуть із Миколаєва.

Контекст: Українські військові 11 листопада розпочали звільнення Херсона та протягом наступних днів повністю зачистили місто від залишків російських військ.