У Херсоні за проїзд у тролейбусі доведеться платити

2 года назад 0

Від завтра, 29 березня МКП «Херсонелектротранс» вимушений повернутися до оплачуваного проїзду. Згідно раніше прийнятого виконкомом Херсонської міської ради рішення, проїзд у тролейбусі становитиме 6 грн.
Усі ми пам’ятаємо героїзм фахівців МКП «Херсонелектротранс».Під час атаки на місто та прориву його оборони, тролейбуси продовжували свою роботу, перевозячи містян безкоштовно у всі куточки Херсона.
Працівники підприємства змушені були добиратися до своїх робочих місць пішки, аби у такий нелегкий для усіх нас час не залишити місто без пасажирських перевезень.
Декілька діб велися роботи з відновлення контактних тролейбусних ліній, люди працювали на межі своїх можливостей. Незважаючи на все, ризикуючи власним життям, фахівці МКП «Херсонелектротранс» виходили та продовжують виходити на лінії.
Економіка міста, як й всієї нашої країни не працює. Резерви підприємства за час безкоштовної роботи – вичерпані. Це не дозволяє виплати заробітну плату працівникам, сплатити за використану електроенергію, надалі забезпечувати обслуговування контактних ліній та машин.
Зважаючи на це, та з метою недопущення повної зупинки роботи тролейбусного перевезення, керівник МКП «Херсонелектротранс» Ігор Житченко звертається до херсонців з проханням поставитися з розумінням до прийнятого рішення щодо відновлення оплачуваного проїзду з 29 березня 2022 року.
Згідно раніше прийнятого виконкомом Херсонської міської ради рішення, проїзд у тролейбусі становитиме 6 грн.
«Підприємство зможе працювати надалі лише у разі повернення плати за проїзд. Ми працюємо для Вас, любі херсонці. Крім цього, запевняємо, що право на пільгове перевезення зберігається, але при надані відповідних документів», – зазначив Ігор Житченко.