У херсонки посеред міста зірвали золоті сережки

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшла 671 заява і повідомлення, серед яких 110 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровані 2 ДТП з постраждалими, внаслідок яких 2 людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 158 адміністративних протоколів, з них 13 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Голопристанського відділення поліції звернувся 29-річний мешканець області. Він розповів, що на пляжі в с. Залізний Порт невідомі зловмисники викрали його барсетку, в якій знаходилися гроші, особисті документи та ключі від автомобіля. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Скадовського відділення поліції надійшло повідомлення від 20-річного мешканця с. Приморське. Хлопець розповів, що йому зателефонував незнайомий чоловік, який представився працівником банку. Під час розмови невідомий дізнався реквізити банківської картки, після чого з рахунку заявника зникло 18000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 41-річна жителька обласного центру. Жінка розповіла, що близько 20:10 в центрі міста до неї підбіг невідомий та зірвав золоті сережки. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області