У Херсонській міськраді погодили фінансовий план МКП «Херсонелектротранс»

2 года назад 0

Сьогодні, 21 грудня, на засіданні постійної комісії Херсонської міської ради з питань фінансів, планування бюджету, інвестицій, регуляторної політики та соціально-економічного розвитку депутатами було погоджено фінансовий план МКП «Херсонелектротранс» на 2022 рік».
Депутати детально ознайомилися із діяльністю МКП «Херсонелектротранс» цього року та цікавилися планами підприємства на наступний рік у зв’язку із реорганізацією.
Як відомо, нещодавно на сесії було підтримано реорганізацію шляхом об’єднання трьох підприємств, на які покладено функції з обслуговування об’єктів міської інфраструктури: КП «Херсонміськсвітло” XMP", КП «Херсонський комунальний транспортний сервіс» ХМР та МКП «Херсонелектротранс».
У результаті реорганізації два підприємства будуть приєднані до MKП «Херсонелектротранс». Рішення про реорганізацію було запропоновано, бо у комунальних підприємств під час діяльності незалежно один від одного дещо уповільнювалися темпи розвитку, знижувалися показники ефективності та результативності.
Окрім того, було обговорено встановлення валідаторів на тролейбуси маршруту №1. Про це відзвітував директор підприємства Ігор Житченко.
Очікується, що це перший крок до оцифрування розрахунків за проїзд у всьому комунальному транспорті міста.
Пресслужба Херсонської міської ради