У Херсонській територіальній громаді попрощалися із загиблим на війні бійцем Олександром Шостом

2 недели назад 0

У Херсонській територіальній громаді попрощалися зі старшим солдатом Олександром Шостом. Йому було 43 роки.

Олександр Шост був призваний на військову службу 24 лютого 2022 року. Він був оператором механізованої роти механізованого батальйону. Прощання з військовим Олександром Шостом, 22 квітня 2024 року. Суспільне Херсон
Військовий загинув 11 березня 2023 року поблизу населеного пункту Богданівка Бахмутського району Донецької області. Вважався зниклим безвісти. Прощання з військовим Олександром Шостом, 22 квітня 2024 року. Суспільне Херсон
"Я цю людину знаю змалечку. Я була його першою вчителькою. Надзвичайно старанна, надзвичайно сумлінна дитина росла, таким він запам'ятався і дорослим. Він був дуже великим патріотом України і він казав, що своє життя присвячує Україні. Це його слова запам'ятали, коли він одного разу приїжджав до нас в гості на свою малу батьківщину. Дуже його шкода, жаль що такий молодий. Він дуже захоплювався технічними науками, змалечку його тягнуло до новітньої техніки. Був ерудована людина, талановитий", — говорить перша вчителька бійця Зоряна.

У загиблого військового залишились дружина та дві доньки.
 
13 квітня, на Херсонщині попрощались із загиблим на війні жителем Милівської громади Сергієм Гридіним.

9 квітня, у Кочубеївській громаді Херсонської області попрощались із загиблим на війні Сергієм Гребенюком.

1 квітня 2024 року у Херсоні поховали солдата Олександра Соболєва. Він загинув від ран отриманих у бою під Богданівкою Донецької області.

12 березня 2024 року у Херсоні попрощалися із матросом Володимиром Бутовим. Він помер 6 березня 2024 року від ран, отриманих під час бойових дій.

7 березня 2024 року у Херсоні попрощалися з військовослужбовцем Євгенієм Кічею. Він загинув на Донеччині поблизу Новомихайлівки під час виконання бойового завдання.

Також в Одесі попрощались із жителем Херсонщини, військовослужбовцем Максимом Бараненком. Смертельне поранення він отримав у бою на Херсонському напрямку.