У Каховці дрон атакував авто членів окупаційної виборчої комісії

3 недели назад 0

У Каховці на лівобережжі Херсонщини під удар дроном потрапили автомобілі членів окупаційної виборчої комісії Херсонської області.
Про це повідомили проросійські телеграм канали.
За інформацією журналіста Олега Батурина, дрон атакував авто “однієї з найвідоміших місцевих колаборанток і аферисток Наталії Щербак, яка очолювала окупаційну виборчу комісію”.
Сама вона не постраждала.
Унаслідок удару згоріли автомобілі так званої голови та співробітника Каховської територіальної виборчої комісії. Наталія Щербак, повідомляє Батурин, аферистка і чиновниця з Каховки.
Свого часу її за особистою ініціативою колишнього міського голови Каховки Андрія Дяченка зробили відповідальною за проведення закупівель управління освіти Каховської міської ради. Після цього одразу почались масові порушення тендерних закупівель продуктів, ідеться в одному з матеріалів журналіста.
Згодом Щербак отримала догану за порушення посадових обов’язків в частині дотримання норм етики поведінки посадових осіб органів місцевого самоврядування, яку Херсонський окружний адміністративний суд визнав протиправною.
Пізніше Наталія Щербак влаштувалася начальницею фінансового відділу Бериславської районної державної адміністрації, де її й зустріло повномасштабне вторгнення Росії в Україну.
“Наталія Щербак вкрала у цьому відділі частину обладнання, заблокувала проведення бюджетних платежів і виплату заробітної плати бюджетникам Бериславського району. І після цього побігла прислужувати загарбникам. Відомо, що влітку 2022 року вона була помічницею начальника окупаційного департаменту освіти і науки Херсонщини, і працювала там під керівництвом знаної колаборантки Тетяни Кузьміч”, – написав Олег Батурин.