У Кринках бійці ЗСУ захопили будинок з сімнадцятьма інтервентами

3 месяца назад 0

У частково звільненому, але ущент зруйнованому селі Кринки на лівому березі Дніпра у Херсонській області бійці Сил оборони під вогнем ворожих 152-міліметрових гармат взяли штурмом будинок, в підвалі якого знаходилися сімнадцять російських окупантів.

Про це у своєму Телеграм-каналі «Говорять Снайпер» о 19:22 повідомив блогер і боєць 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар» 5-ої бригади Збройних сил України Станіслав Бунятов (Осман).

Він вказує, що кілька інтервентів наші захисники взяли в полон. Можна припустити, що інші були ліквідовані в ході бою.

Також Станіслав написав, що на цьому напрямку і у нас багато втрат, адже загарбники ведуть безперервний артилерійський вогонь:

«За ніч пілоти (дронів-камікадзе) знищують до 10 гаубиць, проте противник все одно тягне нові і працює».

Також відзначимо, що на Херсонському напрямку минулої доби бійці Сил оборони відбили сім штурмів російських окупантів на наші позиції на лівому березі Дніпра. Наші захисники продовжують їх утримувати, завдаючи великих втрат загарбникам.

Про це у сьогоднішньому зведенні, оприлюдненому на офіційній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук», серед іншого, розповів Речник Генерального штабу Збройних Сил України Павло Ковальчук.

У свою чергу, пресслужба Сил оборони півдня України повідомила про втрати інтервентів на цій ділянці фронту за період з 7:00 вчора до 7:00 сьогодні: ліквідовані 52 окупанти (більше, ніж пів роти), знищені бойова броньована машина і 152-міліметрова причіпна гаубиця «Мста-Б».