У Новій Каховці новий ігровий майданчик відкривали з динозавром

3 года назад 0

Яскравий, сучасний та безпечний ігровий майданчик для дітей з'явився у дворах ОСББ Букіна 64, Букіна 62 і Жовтнева 12 в місті Нова Каховка. На міцність та на радість дітям новий майданчик перевірив динозавр.
— розповідає голова ОСББ Людмила Метьолкіна.
З відповідним зверненням мешканці багатоповерхівок звернулися до Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва 'НАМ ТУТ ЖИТИ!" та голови однойменної з Фондом партії Геннадію Лагуті ще на початку літа. Після тривалого обговорення вигляду та функціоналу майбутнього ігрового комплексу був заключений договір. Ще протягом кількох місяців тривало виготовлення спецзамовлення.
Та незважаючи на час очікування — сюрприз для малечі вдався! Адже відкриття майданчика супроводжувалося розважальною програмою та роздачею повітряних кульок.
и наші діти зростали в комфортних та гідних умовах. І окрім навчальних закладів та гуртків необхідно окремо звертати увагу на їх дозвілля. Тож для малечі необхідно створювати цікаві та різнопланові майданчики для розваг, спілкування чи занять спортом!", — наголосив голова однойменної з Фондом партії Геннадій ЛАГУТА.