У Нововоронцовці на Херсонщині відключили подачу питної води

2 года назад 0

Нововоронцовське комунальне підприємство "Комунсервіс»" призупинило подачу питної води до 11 липня. Про це  на сторінці Нововоронцовської територіальної громади на Facebook.

Рішення називають вимушеним через постійний ризик для життя комунальників, які проводили ремонтні роботи під обстрілами військових РФ.

"Від початку повномасштабного вторгнення Росії завдяки героїчним зусиллям комунальників та енергетиків в Нововоронцовці зберігалася життєдіяльність селища. Під обстрілами, щоденно ризикуючи життям, наші Герої ремонтували водогін та електромережу. Та весь минулий тиждень кожен нововоронцовець відчув, як ніколи ще до цього, на собі «освобождение» у повному його прояві. І нашим героїчним хлопцям-комунальникам стало просто неможливо проводити ремонтні роботи. Тому наказом директора комунального підприємства «Комунсервіс» тимчасово призупинено подання питної води (а саме до 11 липня)" , — йдеться у дописі.

Також повідомляється, що комунальники зробили необхідний запас води для жителів селища. Звертатись потрібно до працівників комунального підприємства і за можливості самостійно вивозити питну воду.