У планах російських окупантів є приєднання Генічеського району до анексованого Криму, — член Меджлісу кримськотатарського народу

2 года назад 0

Член Меджлісу кримськотатарського народу Ескендер Берієв розповів, що в планах російських окупантів є приєднання Генічеського району Херсонської області до анексованого Криму
Український кримськотатарський політик поділився інформацією в етері Еспресо.TV.
«Росіяни відправляють з окупованого Криму в Генічеський район та Херсонську область в цілому представників своєї поліції та влади. Вони хочуть контролювати цей регіон і в планах окупантів є приєднання Генічеського району до Криму» , — зазначив Берієв.
Щодо ситуації в окупованому Криму член Меджлісу повідомив, що вчора, 6 квітня 2022 р, росіяни провели обшук у громадського активіста, стоматолога Сервера Барієва. Зі смт Роздольне, де він мешкає, його відвезли в напрямку Сімферополя.
«У Криму також відбуваються обходи по домівках і збір інформації про людей призовного віку. За нашою інформацією, підготовка до весняного призову в росіян була виконана на 15%, тому з Москви приїхав десант, який розпочав активно працювати для виконання цього завдання», — зауважив Ескандер Берієв.