У селах на Херсонщині на прийом до лікаря записують онлайн

3 года назад 0

У рамках програми «Поряд», заснованої Благодійним Фондом Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» до жителів села Мала Лепетиха завітали херсонський лікар-кардіолог та лікар-невропатолог, аби провести безкоштовний медичний огляд.
Традиційно медичний прийом відбувався у Малолепетиській амбулаторії. За кілька годин активної роботи медикам вдалося поспілкуватися та оглянути близько 50 пацієнтів. За потребою лікарі надали ще й фахові рекомендації.
«Ми розуміємо, що лікарів необхідно відвідувати систематично, але ж за такої погоди їхати до міста, аби перевірити стан свого здоров’я, немає ні сил, ні бажання. Тож вдячні Благодійному Фонду Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ!» за піклування про нас і підтримку» , — кажуть місцеві жителі с. Мала Лепетиха.
Аби уникнути скупчення, представники Благодійного Фонду провели інформаційно-роз‘яснювальну роботу, а також онлай-запис на прийом до лікарів.
«Здоров‘я — понад усе, особливо у часи пандемії COVID-19. Не чекайте, коли щось заболить! Перевіртесь вже зараз, аби за потреби вчасно отримати лікування чи переконатися, що ви не потребуєте допомоги!», — наголошує голова однойменної з Фондом партії Геннадій ЛАГУТА .