У школах на Херсонщині розпочався набір першокласників на наступний навчальний рік

2 года назад 0

В освітніх закладах Новотроїцької громади на Херсонщині розпочинається набір першокласників на 2022-2023 навчальний рік, — повідомляє "Трудова слава"
Про приймання заяв від батьків повідомила адміністрація Новотроїцького ліцею №1. У відділі освіти управління гуманітарної політики Новотроїцької селищної ради розповіли, що приймання заяв від батьків майбутніх першокласників стартувало по всій громаді.
«Наразі проведено перемовини з Новотроїцьким центром первинної медичної допомоги щодо забезпечення проходження дітьми медоглядів. Вчителі початкових класів працюють з батьками, повідомляють їм про потрібний пакет документів, котрий необхідно надати до освітнього закладу до кінця травня», – зазначила начальник відділу освіти Оксана ВШЕСТЕНКО .
До речі, подати заяву про зарахування дитини до першого класу можна також онлайн. Для цього необхідно зайти за посиланням https://school.isuo.org/, зареєструватись на сайті, обрати заклад загальної середньої освіти, створити заявку та підтвердити її документами у закладі.