У Скадовську відбудеться фестиваль кращих інклюзивних практик

4 года назад 0

З 4 по 6 вересня в курортному місті Скадовськ на базі дитячого оздоровчого закладу імені Ю.О. Гагаріна відбудеться фестиваль кращих інклюзивних практик “Україна без кордонів”.
Фестиваль проводиться ГО “Херсонська обласна організація підтримки дітей з синдромом Дауна та їх сімей “Сонячні діти Херсонщини”, за фінансової підтримки Всеукраїнської благодійної організації “Даун Синдром” та АТ “Укрсиббанк” у рамках проєкту “Срібна монетка”.
Учасники фестивалю дізнаються імена переможців конкурсу “Кращі інклюзивні практики України-2020”, який було оголошено в січні минулого року. Його мета – популяризація досягнень у сфері соціальної інклюзії, досвіду подолання соціального відчуження. Крім того, присутні обміняються досвідом впровадження інклюзії в різних регіонах нашої країни.
Так, у фестивалі візьмуть участь близько 200 організаторів проєктів-фіналістів конкурсу “Кращі інклюзивні практики України-2020” з Херсонської, Чернівецької, Київської, Тернопільської, Запорізької, Сумської, Волинської, Миколаївської, Вінницької та Львівської областей.
З програмою фестивалю ви можете ознайомитися за посиланням: https://cutt.ly/CfxzSy6