У трьох населених пунктах Бериславського району відновили електропостачання

2 года назад 0

У Великій Олександрівці, Новодмитрівці та Старосіллі Бериславського району на Херсонщині відновили електропостачання. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич.

Також, за його словами, Укрзалізниця відновила електропостачання на залізничному вокзалі Херсона. З'явилась тут і вода, до водопостачання під'єднають будинки, розташовані поряд із вокзалом. 900 абонентів зможе користуватись водою.

Голова ОВА повідомив, що водопостачання відновиться і у Чорнобаївці, там на свердловині підключили генератор.

Що відомо

  • З Києва до Херсона відправився перший потяг з початку війни. У вагонах 200 пасажирів, які придбали квитки "до перемоги". Потяг курсуватиме по парних числах, а повертатиметься назад – по непарних.
  • У Херсоні запрацювали перші Пункти Незламності. Це спеціально облаштовані намети. Там можна зігрітися, отримати гарячі напої, їжу, зарядити телефон та скористатися Інтернетом.
  • Всесвітня організація охорони здоров'я в Україні доставила до Херсона шість генераторів, які забезпечать роботу лікарень в екстрених умовах. А також хірургічні набори та життєво необхідні медичні препарати.
  • У Херсон доставили 17 тонн борошна та понад 8 000 консервів, продуктових наборів, засобів особистої гігієни, одяг та питну воду з Волині. Також із Закарпаття направили до Херсонщини 55 генераторів