У Високопіллі на Херсонщині виявили тіла трьох вбитих росіянами мирних жителів

1 год назад 0

У визволеному селищі Високопілля Херсонської області правоохоронці виявили тіла трьох закатованих і розстріляних росіянами мирних жителів.
Як передає , про це повідомляє 

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури у звільненому від російських загарбників Бериславському районі  тривають слідчо-оперативні заходи з виявлення та документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

"4 листопада прокурори спільно з працівниками поліції у смт Високопілля виявили три тіла зі слідами насильницької смерті”, — ідеться у повідомленні.За попередніми даними, під час тимчасового захоплення населеного пункту російські військові розстріляли трьох цивільних осіб і закопали поблизу приватних домоволодінь.

Тіла направлені для проведення судово-медичної експертизи.
Проводяться слідчі дії для встановлення обставин злочину.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаним з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Як повідомляв Укрінформ, у визволеному селищі Високопілля Херсонської області правоохоронці ексгумували тіла подружжя, розстріляного загарбниками на власному подвір'ї.