У вкраденого росіянами з Херсона єнота з’явилась колега

2 недели назад 0

Комікс з пригодами вкраденого з нашого обласного центру єнота, якого росіяни невигадливо назвали Херсон, головний пропагандист окупованого лівобережжя Александр Малькєвіч повіз аж на Донеччину. У коміксі, нагадаємо, втілено майже всі наративи російської пропаганди.

Окупаційне управління МНС РФ у Херсонській області використало зображення єнота Херсона з менш шкідливою метою — на картинках він розповідає правила протипожежної безпеки.

Тим часом у єнота з’явилась колега. Також крадена — загарбники по-іншому не можуть. «Мене звуть Мочалка і я родом з Кринків, — написали у соцмережі «волонтери» окупаційного руху «Мы вместе — Севастополь» від імені цієї кішки на фото. — Ще маленькою сліпою грудочкою мене врятували браві хлопці з 810 бригади морської піхоти».

Самі «браві хлопці» також, мабуть, не проти, аби їх хтось врятував, але — нікому. «На Херсонському напрямку зберігається стабільно-напружена обстановка, — повідомляє окупаційний телеграм-канал «Типичный Херсон». — У Кринках і біля Антоновського моста ЗСУ зберігають присутність. Як і раніше, у повітрі багато дронів, як наших, так і українських».

Богдан СТРАЖАК,