Як підготувати свій автомобіль до продажу

2 года назад 0

Купувати автомобіль складно, але продавати не легше. Спробуємо дати кілька простих, але як нам здається дієвих порад як залучити покупців на вторинного ринку.

Кожен механізм знаходиться в експлуатації не може виглядати як тільки випущений з конвеєра. Тому, ваш автомобіль вже не знаходиться в ідеальному стані. Далеко не кожен погодиться взяти машину з несправностями, тому перед продажем авто краще провести технічне обслуговування. Так продати машину можна буде швидше і дорожче.

Не менш важливий зовнішній вигляд. Тому слід відполірувати фари, кузов, прибрати подряпини. Не обов’язково звертатися до фахівців – машину можна просто добре помити самому, і вона стане виглядати набагато краще.

Салон теж будуть ретельно оглядати, тому його треба підготувати. Найбільше покупців відлякує запах поліролей, тому слід обмежитися звичайним прибиранням в салоні та неагресивним ароматизатором.

Двигун теж можна помити, але зробити це потрібно так, щоб у покупця не виникло підозр. Інакше це може виглядати, як спроба приховати патьоки. Досить регулярно підтримувати підкапотний простір в порядку, а не організувати генеральне прибирання напередодні продажу.