Укрпозика допоможе реалізувати свої матеріальні мрії

2 года назад 0

Неймовірне бажання придбати щось напевне є дуже знайомим для багатьох, адже коли певна річ викликає позитивні емоції, думки про неї займають увесь час до моменту покупки. Наприклад, коли зламався мобільний телефон, а придбати хочеться не просто новий гаджет, а сучасний та багатофункціональний. Звісно, такий пристрій відносно дорогий і досить часто людині не вистачає до 10 000 грн. на придбання телефону-мрії. Звертатися за проханням і просити фінанси у родичів не завжди зручно, про банк мова навіть не йде. В такій ситуації найкращим рішенням вважається звернення до компанії Укрпозика.

Організація – це своєрідний кредит-сайт, який надає відносно невеликі позики на суму до 15 000 грн. (новому клієнту) та до 23 000 грн. (перевіреному клієнту). Звісно, із кожним успішно повернутим кредитом ліміт буде збільшуватися, а відсоткова ставка зменшуватися, тому бути відповідальним клієнтом дійсно дуже вигідно. Отриману суму можна взяти на період до 30 днів і у випадку необхідності пролонгувати користування. Отриманих грошей має бути достатньо для того, аби задовольнити своє бажання та придбати, як було сказано у прикладі, омріяний телефон.

Звісно, брати мікрозайм дозволяється на будь-що, адже компанія ніяк не контролює витрату грошей і не вимагає ніяких пояснень. Перед тим, як подати заявку на отримання кредиту, слід детально ознайомитися із інформацією на сайті. Скористатися послугою можуть лише повнолітні громадяни України, а для цього при собі треба мати ідентифікаційний номер, паспорт, номер телефону і банківської карти.

Що повинен знати клієнт?

  • Подати заявку можна дистанційно, а очікування на рішення займе близько 5 хвилин;

  • Після зарахування грошей на рахунок, людина отримує відповідне повідомлення;

  • Клієнт може не хвилюватися щодо безпеки наданої інформації;

  • У випадку отримання відмови у позиці (через неповноцінне заповнення анкети чи інші фактори), людина має змогу повторно подати заявку через 30 днів;

  • Компанія пропонує одні із найнижчих відсоткових ставок;

  • У випадку несплати боргу до певного терміну, за кожен день буде нараховуватися штраф розміром 1,5%.

Варто згадати, що якщо клієнт вирішить раніше зазначеного терміну повністю повернути борг, таке рішення буде дуже вигідним, адже тоді йому не доведеться платити гроші за користування фінансами (при повторному зверненні, адже перший кредит – безвідсотковий). Будьте відповідальними і насолоджуйтесь плідною співпрацею з Укрпозикою!