Управління освіти Херсонської ОВА місяць не забирає гуманітарку з Польщі

1 год назад 0

Керівництво Управління освіти Херсонської обласної військової адміністрації не забирає тридцять шість контейнерів зі шкільними меблями, які передали благодійники.
Про це йдеться у листі начальника ВП “Одеська об?єднана дирекція залізничних перевезень” на ім?я начальника Херсонської ОВА Прокудіна.
Згідно документа, на залізничній станції Херсон стоять 36 контейнерів зі шкільним приладдям, яке ніхто не хоче забирати.
При чому, 2 контейнери стоять на станції вже майже місяць.
“Дана ситуація з тривалим простоєм вагонів під вивантаженням унеможливлює їх задіяння під перевезення військових та стратегічно важливих вантажів”, – йдеться у документі.
У Херсонській ОВА знають про проблему, адже заступник голови адміністрації Станіслав Петров розписав цього листа 22 березня на керівницю Департаменту освіти та голів районних ВА.
“Я не знаю, навіщо заказували ті шкільні меблі, якщо вони вже місяць стоять нікому не потрібні. З Польщі іх привезли і вони стоять в очікуванні якогось дива. Тому ми написали на Прокудіна, аби він трошки розпихав підлеглих” , – розповів виконавець листа Іван Залізняк. 
Також він додав, що спілкувався з директоркою Управління освіти ОВА Тетяною Юшко.
“Скажемо, так, я їй пояснив, трошки попросив, щоб вона включилася в це питання”, – додав він.
Але досі ніхто меблі забирати не збирається і 18 фітингових платформ просто стоять на станції.