З небезпечних районів Херсонщини вивезуть ще 450 дітей — ОВА

6 месяцев назад 0

З населених пунктів Херсонської області, які перебувають під постійними обстрілами, станом на ранок 4 листопада вивезли 350 дітей, залишаються ще 450.

Про це в марафоні "Єдині новини" повідомив керівник пресофісу обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков.

"Робота продовжується і в вихідні. Тому сподіваємось, що на понеділок кількість збільшиться. Якби не було спротиву з боку місцевого населення, ми б уже давно вивезли всіх дітей, бо в нас є можливості. Але аргументи в людей різні — не хочу залишати курей, кидати хату і господарство, тут не так і страшно. Це говорить людина, в якої в хаті сидять четверо дітей", — розповів Толоконніков.

За його словами, зранку 4 листопада у Херсоні лунали вибухи, увечері 3 листопада армія РФ знову обстріляла Станіслав

"Також були поранені у Дніпровському і було скидання вибухівки з дрона в Одрадокам'янці — чоловік із пораненнями був шпиталізований. Завдяки погоді не велика активність ворожої авіації — було не так багато КАБів і дрони не так сильно залітали" , — сказав Толоконніков.

Що відомо про обстріли Херсонщини 3 листопада 2023 року ​Упродовж 3 листопада російська армія 97 разів обстріляла територію Херсонської області. Зафіксовані три влучання керованих авіабомб. П'ятеро людей отримали поранення.

Російські війська обстріляли центральну частину Херсона. Поранені троє людей, їх ушпиталили.