За пів доби родина волонтерів підготувала і завантажила 14 тон допомоги для евакуйованих жителів Херсонщини

2 года назад 0

5 червня Надії та Івану Дударь стало відомо, що орендована автівка може доставити гуманітарний вантаж лише наступного дня. Продукти і засоби гігієни потрібно було скласти і завантажити. Впродовж 12 годин вони готували пакунки для 340 родин з Нововоронцовської та Новоолександрівської громад, які перебувають зараз у м. Нікополі та с. Покров.

Про це  депутат Херсонської обласної ради Ігор Йосипенко на сторінці у Facebook.

Родина Дударів з перших днів війни працюють у благодійному фонді "Українці переможуть!".

"Я б хотів подякувати родині Дударів — Івану та Надії. Вони майже з перших днів війни разом зі мною пліч-о-пліч працюють в напрямку забезпечення усім необхідним наших земляків. Родині, яка не знає слів: "неможливо", "не вийде", "не впораємося" або "важко". Те, що трапилося сьогодні, — це просто подвиг на межі людських фізичних можливостей та відповідальності перед суспільством, перед нужденними — тимчасово переселеними особами з Нововоронцовської громади" , — написав Ігор Йосипенко.

Депутат також повідомив про те, що впродовж двох місяців роботи команда благодійного фонду "Українці переможуть!" надала допомогу 30 тисячам жителів Херсонщини, які були змушені залишити домівки і переїхати на територію, підконтрольну Україні.