Загинув під час виконання бойового завдання: у Херсоні попрощалися із солдатом Олексієм Мосьпаном

4 месяца назад 0

У Херсоні попрощалися 12 січня 2024 року із загиблим військовослужбовцем Олексієм Мосьпаном. Він загинув 20 грудня 2023 року на Харківщині під час виконання бойового завдання.

Солдату Олексію Мосьпану, який загинув під час виконання бойового завдання було 43 роки. Він добровільно пішов служити у Збройні сили України. У Херсоні попрощалися із солдатом Олексієм Мосьпаном, 12 січня 2024 року. Фото: Суспільне Херсон
"Він довів, що своїми знаннями, вміннями і навичками зможе принести користь для того, щоб обороняти Херсонщину і Україну від окупантів. Він допомагав своїм побратимам, завжди був поруч, завжди підтримував своїх друзів. І так сталося, що під час одного з обстрілів він постраждав і отримав смертельне поранення",  — розповів заступник голови Херсонської ОВА  Володимир Клюцевський.

Чоловік загинув 20 грудня 2023 року на Харківщині під час виконання бойового завдання. Квіти на прощанні з військовим Олексієм Мосьпаном, 12 січня 2024 року. Фото: Суспільне Херсон
​У Херсоні 10 січня попрощалися з чотирма загиблими військовими — Павлом Глушаком, Дмитром Івановим, Фірасом Ахмадом і Сергієм Шушковським. Ще з одним військовослужбовцем Андрієм Гавриловим прощались у Білозерці.

На Херсонщині 29 грудня 2023 року попрощались із загиблим на війні бійцем Миколою Петяком.​