Загони самооборони Херсонщини провели останні збори

7 лет назад 0

Сьогодні завершились заходи зборової підготовки 2017 року та востаннє проведено практичне навчання з військовозобов'язаними Херсонщини.

У своєму "Фейсбуці" голова ХОДА Андрій Гордєєв розповів, хто тренувався останнім в цьому році: " … це був загін оборони Голопристанського району на 241 загальновійськовому полігоні Збройних Сил України. Цей захід є невід’ємною складовою підготовки територіальної оборони області та свідчить про постійне посилення обороноздатності Херсонщини. Підбиваючи підсумки, скажу, що вже проведено п’ятдесят навчальних занять усіх рот охорони і загонів оборони та десятиденні збори із стрілецьким батальйоном, в яких взяли участь майже 5 тисяч військовозобов’язаних підрозділів територіальної оборони Херсонської області…

Наступного 2018 року ми продовжимо навчання для наших захисників. Тому дуже сподіваюсь, що під час наступних навчань знайдуться добровольці, які будуть готові укласти контракти зі Збройними Силами України і вже на контрактній основі захищатимуть незалежність нашої держави ".