Захист здоров’я громадян в умовах карантину в Херсонському районі

3 года назад 0

На території Херсонщини із 15 жовтня 2021 року набрали чинності обмеження “червоного” рівня епідемічної небезпеки поширення СOVID-19.
Безпосередньо дотримання мешканцями Херсонського району правил карантину контролюють COVID-патрулі. Їх робота останнім часом посилена.
Ковід-патрулі, що працюють на території Херсонської міської територіальної громади, сформовані з представників Держпродспоживслужби та Нацполіції. Районні у місті Херсоні ради також виділяють працівників, які у складі ковід-патрулів навідуються до громадських закладів.
Читайте також: На Херсонщині провірятимуть "зелені" сертифікати вакцинації
У Ювілейній сільській територіальній громаді до складу патруля, що працював 19 жовтня 2021 року, входило також п’ять посадових осіб виконавчого комітету відповідної ради. Під час рейду перевірено вісім об’єктів роздрібної торгівлі, що розташовані на територіях селищ Ювілейне та Дружне, складені 2 акти.
Основною метою діяльності карантинних патрулів, звичайно, залишається профілактично-роз’яснювальна робота.
Нагадаємо, В Херсонській області штрафують людей за ігнорування карантинних обмежень
Не ставтеся до заходів карантину легковажно і пам’ятайте: недотримання протиепідемічних правил ускладнює ситуацію з поширенням досить серйозної хвороби COVID-19.
Будьте пильними та обов’язково здоровими!
Херсонська РДА Херсонської області