Завершився футбольний турнір до Дня міста Херсона

4 года назад 0

У Херсоні відбувся фінал футбольного турніру «Шкіряний м’яч — 2020» між юними футболістами закладів загальної середньої освіти Дніпровського, Суворовського і Корабельного районів, присвяченого 242-й річниці заснування Херсону.
Перемогу і Суперкубок «Нам тут жити», після серії пенальті у справжньому двобою з хлопцями НВК №48 Дніпровського району, що вчора стали володарями Суперкубку районного турніру, вибороли спортсмени спеціалізованої школи № 27 Суворовського району.
Вперше до суддівства турніру «Шкіряний м’яч» був запрошений широко відомий у спортивних колах арбітр UEFA, Заслужений працівник фізкультури і спорту України Володимир ВОЛОДІН, що, безумовно, вплинуло на рівень фінальних ігор.
Справжнім сюрпризом і нагородою для учасників фіналу стало і спілкування з майстрами футболу – гравцями «Продексіма»: юні футболісти усіх трьох шкільних команд отримали щасливу можливість пограти у «дорослий» футбол з відомими на Херсонщині майстрами.
В нагородженні та спілкуванні з майбутніми зірками українського футболу взяли участь депутат Херсонської обласної ради Юрій Рожков, начальник управління освіти Херсонської міської ради Юрій Ніконов, голови Дніпровської і Суворовської районних у місті рад Владислав Кондратов та Андрій Задніпряний, депутат Корабельної районної у місті ради Наталія Чорненька.
Свято дитячого футболу завершилось, турнір «Шкіряний м’яч» чекає на наступний сезон.
Прес-центр Дніпровського райвиконкому м. Херсона