Зеленському на Херсонщині військові подарували годинник з мапою Криму з частини ствола російської гармати

1 год назад 0

Військовослужбовці на Херсонщині подарували Президенту Володимиру Зеленському сувенір — годинник з мапою Криму, виготовлений з частини ствола підбитої російської гармати. Про це йдеться у повідомленні , передають .

Під час робочої поїздки на Херсонщину Зеленський вручив державні нагороди українським військовослужбовцям, які беруть участь в обороні Херсонської області від ворога. 

"Військовослужбовці подарували Президенту сувенір – годинник із зображенням Державного герба України та мапи Криму, який виготовлено з частини ствола підбитої ворожої гармати" , — йдеться у повідомленні.

Під час робочої поїздки в Херсонську область Зеленський провів координаційну нараду з питань актуальної безпекової ситуації та стану ліквідації наслідків пошкоджень об’єктів критичної інфраструктури регіону. Глава держави заслухав доповідь військового командування щодо оперативної обстановки в зоні відповідальності.

Як повідомляли Українськi Новини, Зеленський у четвер, 23 березня, перебуває з робочою поїздкою на Херсонщині, де він зокрема ознайомився з відновленням зруйнованої інфраструктури та із заходами, що вживаються для протидії російським обстрілам Херсона та інших населених пунктів регіону.