Земельні питання розглядали в Олешківській міській раді

2 года назад 0

Сьогодні, 26 листопада відбулася чергова сесія Олешківської міської ради. На порядку денному було 40 питань — затвердження програм, питання власності, внесення змін до міського бюджету та земельні питання, — проінформував депутат Олешківської міської ради Павло Потоцький:
— Бюджетним рішенням знову виділено кошти на заробітні плати: КП "Сервіс" у розмірі 226 300 грн.; на КП "Побут" 500 000 грн. Не забули і про міську раду. На предмети, матеріали, обладнання та інвентар для міської ради виділено 99 960 грн. На всі інші заходи та проблеми у громаді коштів не має…

Цікавими були і земельні питання. Нічого не змінюється, землю роздавали наліво й направо. Тут були і наближені до міського голови особи й сім'ї, які чомусь отримували одразу по дві земельні ділянки!
Намагався довести міському голові та депутатському корпусу, що питання надання земельних ділянок у власність в нашій громаді, повинно відбуватися чесно та прозоро. Бо зазвичай землю отримують лише наближені до голови міської ради особи і навіть ті громадяни, які взагалі не проживать у нашій громаді. Декотрі, найбільш наближені до господаря, отримали сьогодні й по дві земельних ділянки на одну родину.
Можу підсумувати, що моя пропозиція провести інвентаризацію всіх земельних ділянок в громаді і здійснювати їх розподіл прозоро, міського голову не зацікавила. Адже в мутній водичці, рибку ловити зручніше.

Висновок один, хто вже довго чекає отримання земельної ділянки, буде чекати ще довго!