Зрадниця з Мелітополя прислуговує окупантам в Генічеську: розселяє вояк рф і погрожує місцевим

3 месяца назад 0

Зрадниця з  Мелітополя прислуговує окупантам в окупованому  Генічеську .

Про це повідомляє сайт РІА Південь.

Ця особа раніше не відрізнялася кришталево чистою репутацією, працюючи у своєму рідному Мелітополі до повномасштабного вторгнення.
До російського «звільнення»  Наталія Бородкіна працювала в адміністративній сфері міста, а також займалася питаннями громадського характеру. Жінка балотувалася на посаду депутата Мелітопольської міської ради від проросійської партії «ОПЗЖ».

У 2020 році вона обіймала посаду завідуючої господарством ТОВ ПКФ «Мелітопольська черешня». Місцеві мешканці розповідають, що Наталія і до «великої» війни займалася загрозами (особливо під час виборів), а також незаконним звільненням людей, користуючись своїми повноваженнями.

Після повномасштабного російського вторгнення Бородкіна переїхала на тимчасово окуповану територію  Херсонської  області у місто Генічеськ, щоб організовувати свою «кар'єру» там. Вона почала публічно підтримувати прихід «визволителів» та виявляти свою проросійську позицію.
З перших днів окупації зрадниця допомагає російським загарбникам розселятися в школах та дитячих садках. 54-річна жінка загрозами намагається змусити місцеве населення підкорятися новій «владі».

Бородкіна є членом російської політичної партії «Єдіная Росія». Раніше вона обіймала, а, можливо, і зараз обіймає (інформації про це немає) посаду спеціаліста 1-ї категорії відділу «Новогригорівське територіальне управління». І, увага (!), вона працює в  «Генетічеськой ВГА» – саме так вказано в анкеті на сайті путінської партії «Єдіня росія».