«ЗСУ чітко знають, куди прилітає», — мер Нової Каховки про удари по місту

9 месяцев назад 0

Близько 10 ранку 9 серпня ЗСУ нанесли повідомив міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко. 
Удари ЗСУ по позиціях окупантів Цього ранку ЗСУ поцілили в одне з приміщень колишнього Електромашинобудівного заводу НВП "НКЕМЗ" в Новій Каховці. Удар по заводу в Новій Каховці. Фото: скріншот Подейкують, що там була одна зі структур управління російських окупантів. Однак точною інформацією наразі не володіє ніхто, каже міський голова Нової Каховки. 

"Це не тільки сьогодні. У нас кожного дня є на території громади прильоти в ті чи інші точки. І я тільки одне хочу сказати: що абсолютно узгоджено працюють усі відповідні структури Збройних сил України. Тому що попередньо — це вчора, позавчора — ті чи інші житлові будинки, ті чи інші території, прильоти — вони чітко знають куди прилітають" , — розповідає Володимир Коваленко.

Мер Нової Каховки наголошує: щоденна злагоджена робота різних структурних підрозділів ЗСУ на території громади призводить до вагомих втрат ворожої живої сили та техніки. 

Також Володимир Коваленко повідомляє про хороші новини з сусідньої Олешківської громади:

"По місту розмови йдуть про Козачі Лагеря. Наші там попрацювали славно. Так, як кожного дня працюють, вибиваючи ворога."