Звернення міського голови Ігоря Колихаєва до херсонців

2 года назад 0

У місті є реальна загроза, що мародери розтягнуть запаси продовольства. А місту потрібні продукти харчування та промислові товари. Особливо це стосується незахищених верств населення.
 Я звертаюся до всіх власників супермаркетів, великих магазинів, складів, які зберігають продукти, і до всіх, кому це повідомлення буде корисним.
 Місто готове взяти на себе контроль за роздачою вашої продукції. Ми гарантуємо, що вона потрапить туди, де її зараз дуже чекають – до лікарень, дитячих будинків, пенсіонерів, нужденних, багатодітних сімей, соціальних категорій тощо. Ми зробимо це організовано та відповідально, у цьому можете не сумніватися.
 Також я хочу коротко звернутися до деяких херсонців. Мені соромно за вас. Мені страшенно соромно дивитися відео, на яких здорові, міцні, працездатні люди розтягують по шматочках ТРЦ, магазини та супермаркети. Мені ніколи читати моралі. Та й марно це. Якщо у своєму віці ви не зрозуміли головного, що красти У СВОЇХ НЕ МОЖНА, мені з вами нема про що розмовляти. Бог вам суддя.
 Іншим городянам дякую величезний і низький уклін. Просто за те, що навіть у такій нелюдськи важкій ситуації ви залишаєтеся Людьми!
 Контакт для координації роздачі продукції зі складів – депутат Херсонської міської ради, друг Херсона Ілля Карамаліков.
 Бережіть у собі людей.

Ігор Колихаев, міський голова Херсона