Ангеліна Калініна через травму знялася на старті турніру в Будапешті

2 года назад 0

Перша ракетка України вимушено знялася після першого сету.

Перша ракетка України Ангеліна Калініна вимушено знялася зі змагань WTA в Будапешті. Четверта сіяна на турнірі українка не дограла матч першого кола проти чешки Катеріни Сінякової.

У Будапешті Ангеліна проводила свій перший турнір за більш ніж два тижні. Востаннє тенісистка виходила на корти ще наприкінці червня в другому колі Вімблдону, де поступилася Лесі Цуренко.

Ключовим епізодом у першому сеті став брейк Сінякової у четвертому геймі. За рахунку 5:2 Калініна брала медичну перерву у зв’язку з пошкодженням зап’ястку.

Ангеліна повернулася на корт та дограла перший сет — 3:6. На старт другого сету українка не вийшла через пошкодження.

WTA. Будапешт. 1/16 фіналу Катеріна Сінякова (Чехія) — Ангеліна Калініна (Україна, 4) 1:0 (6:3 — відмова)
Цього року Ангеліна вп’яте покинула змагання WTA за підсумками першого кола. Раніше українка програвала на старті турнірів у Мельбурні, Стамбулі та Берліні, а також на Australian Open у січні.
Що відомо

  • Калініна вдруге в кар’єрі грала проти Синякової. У липні 2019 року українка здолала чешку на старті фіналу в Юрмалі — 4:6, 6:4, 6:1.
  • Найкращим результатом Калініної у сезоні залишається вихід до 1/8 фіналу змагань у Мадриді, Істборні та Чарльстоні.
  • Після останнього оновлення рейтингу WTA Калініна втратила п’ять позицій та посідає 39-ту сходинку. Найкращим результатом Ангеліни у рейтингу залишається 34-те місце.
  • Раніше до другого кола змагань у Будапешті пробилися українки Леся Цуренко та Катерина Байндль. Турнір триватиме до 17 липня, призовий фонд складає понад 250 тисяч доларів.