Аутсайдер і лідер: чуда не трапилося

3 года назад 0

За оцінками експертів і самих уболівальників, учора, 10 листопада, херсонський "Кристал" зазнав найбезвольнішої поразки за час виступів у першій лізі Чемпіонату України з футболу. Так, "зелено-сині" приймали лідера – "Чорноморець" з Одеси, який однією ногою, що називається, уже стоїть в елітному дивізіоні. Однак це не скасовує абсолютно беззубу гру господарів…

При цьому, треба визнати, "Кристал" намагався довго і наполегливо чинити опір, після того, як вже на 2-й хвилині гравець гостей Лиховидько відкрив рахунок. Справедливості заради, по-справжньому одеситам до пори до часу просто не щастило: м'яч у ворота "Кристала» не влітав у  ситуаціях, коли, здавалося б, йому діватися нікуди. Тим часом у "кристалівців" не виходило навіть перевести м'яч на чужу половину поля, а у власному штрафному і поряд з нею була постійна "пожежа". 

Нарешті, прийшла 69-я хвилина, і посипалися голи. Спочатку забив захисник "моряків" Микицей, потім у воротах "Кристала" розписалися Кожушко і Граматік. "Кристал" в одній з нечисленних вилазок примудрився вперше за десять матчів заробити пенальті, але і його не реалізував Семенина.

Після одинадцяти турів херсонці продовжують перебувати на дні турнірної таблиці, набравши всього 4 очки. Наступний матч – 15-го листопада, у гостях проти "Кременя" з Кременчука.