Бензема хоче залишити Саудівську Аравію

2 месяца назад 0

Карім Бензема хотів би залишити Саудівську Аравію. 

Наступний матч “Аль-Іттіхаду” запланований на 27-е травня. Команда Гальярдо зустрінеться з “Аль-Насром”, команди з Кріштіано Роналду. Дізнатись, хто виступає у цьому протистоянні фаворитом, а хто аутсайдером, можна в популярній БК . 

За інформацією Relevo, футболіст розчарований рівнем вищої ліги країни, недоліком професіоналізму та інфраструктурою. Порівняння з його перебуванням у “Реалі” та збірній Франції, на його думку, не витримують критики.

Тож француз, який перейшов до “Аль-Іттіхаду” минулого літа, хотів би піти. Тим не менш, зробити це буде важко, оскільки його високооплачуваний контракт розрахований до 2026 року. Крім того, догляд Бензема може бути розцінений як образа місцевими керівниками, які вклали в гравця значні кошти.

Безгольова серія Каріма Бензема вже досягла восьми матчів у всіх турнірах. На цьому відрізку форвард “Аль-Іттіхада” зробив чотири асисти, двічі не реалізував пенальті, а гол “Навбахору” було скасовано через офсайд. А востаннє Бензема забивав 15 грудня — у матчі клубного чемпіонату світу з "Аль-Ахлі" (1:3).

Слід додати, що нападник Карім Бензема не потрапляв у заявку "Аль-Іттіхада" вдруге поспіль. Нагадаємо, нещодавно у француза стався конфлікт із головним тренером команди Марсело Гальярдо – Карім відмовився займатися індивідуально та пішов із тренування. Його не включили до заявки на ігри з “Аль-Таї” (3:0).

Раніше, 15 лютого "Аль-Іттіхад" зіграв на виїзді з "Навбахором" у рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Азії. Згідно з регламентом турніру, команда може включити до заявки на гру не більше 5 легіонерів. Тоді Бензема не потрапив до неї і тренувався індивідуально у Саудівській Аравії.