Білозерська футбольна ліга

3 года назад 0

Не може не радувати після п’ятого туру око вболівальників білозерської «Іскри», особливо після провального минулого сезону. Білозерчани на цей раз поступаючись, вирвали вдома перемогу – 3:1 у микільського«Темпа».

Слід іще виділити й самобутню «Понятівку», котра за підсумками цього туру, здолала – 2:0 одного з претендентів на чемпіонство ліги дар’ївське «Динамо».

Підтримали переможну естафету і усі лідери змагання, дніпровці розбили вщент «Інгулець» – 10:0, а «Бригантина», перемогла – 8:2 на виїзді «Старт». Але на втіху місцевим прихильникам благодатнівського футболу, ще один клуб «Комета» не залишив шансів – 4:0 олександрівському «Динамо». У дуелі двох «Дніпрів» у Токарівці, несподівано було зафіксовано – 5:2 за господарями поля.      Правдинський «Цареводар» був сильнішим на один м’яч – 3:2 за Атлантику».Список кращих бомбардирів після п’яти зіграних турів одноосібно очолює гравець «Гроно» – Денис Одіноченко з одинадцятьма забитими голами.

 У шостому турі зіграють: «Темп» – «Інгулець», «Динамо О» – «Гроно», «Бригантина» – «Комета», «Цареводар» – «Старт», «Динамо Д» – «Атлантика», «Дніпро В» – «Понятівка», «Іскра» – «Дніпро Т». Початок матчів – о 17-00.

Джерело: Футбол Херсонщини – Главная страница