Білозерська футбольна ліга

3 года назад 0

У рамках 14-го туру БФЛ та 1-го туру Вищої ліги відповідно, відбувся ключовий матч між головними претендентами на чемпіонство «Бригантиною» та«Гроном».

Цього дня у Станіславі на місцевому стадіоні, як кажуть, яблуку ніде було впасти. Велика кількість вболівальників прийшла та приїхала підтримати своїх улюбленців, і вони їм відплатили за це своєю грою.

Вже на п’ятій хвилині зустрічі господарі повели у рахунку після шедеврального м’яча капітана станіславців Віталія Дудніка зі штрафного. Під завісу першого тайму гостям вдалося зрівняти рахунок після влучного пострілу одного з найкращих бомбардирів ліги Ігоря Воронюка. У другому таймі більше було боротьби, емоцій та сумбуру, ніж самої гри. За 15 хвилин до закінчення поєдинку «гронівці» залишилися вдев’ятьох – арбітром матчу було вилучено двох гравців за неспортивну поведінку на полі. Та дніпровцям вдалося вистояти бажану для себе нічию за великим рахунком завдяки вдалій грі одного з найкращих воротарів області Миколи Михайлова. Як не намагалися «бригантинівці» вирвати три очки, наносячи удари впритул по воротах суперника, але Михайлов цього вечора був на висоті. Отож, фінальний свисток молодого арбітра Гавеловського зафіксував бойову нічию, а тому інтризі за чемпіонство жити.

Не менш драматично було в вищій лізі й у Микільському, де зустрічались між собою місцевий «Темп» та дар`ївське «Динамо». Сім м’ячів на різний смак забивали гравці обох команд. Переможцем у цій дуелі  4:3 на 90+2 хвилині стали динамівці, що продовжують відчайдушну гонку за лідерами.

Білозерська «Іскра» також лише у кінцівці зустрічі на 86 хвилині вирвала перемогу 2:1 у «Понятівки».

У першому турі першої ліги великих змін у турнірній таблиці не відбулося. Один із лідерів групи олександрівське «Динамо» прогнозовано здолало 12:0 « Інгулець». Та не дивлячись на такий розгромний рахунок, в команді з Інгульця панує дружня і товариська атмосфера на полі та поза ним у роздягальні, а це головне у сучасному спорті . Тому перемоги до цього самобутнього колективу обов’язково прийдуть.

Слід відмітити і широкобалківську «Атлантику». Після виїзної розгромної поразки в останньому турі першого кола в Благодатному цього разу широчани узяли реванш у «Комети» з рахунком  5:4.

Нарешті почало вигравати велетенське «Дніпро». Велетенці вдома 2:1 спромоглися обіграти токарівців.

 У 15 турі зустрінуться: «Темп» – «Іскра», «Бригантина» – «Понятівка», «Динамо Д» – «Гроно», «Дніпро В» – «Комета», «Динамо О» – «Дніпро Т», «Цареводар» – «Інгулець». Початок матчів – о 16.00 год.

Джерело: Футбол Херсонщини – Главная страница