«Дніпро» – «Білий Барс» 3:2

3 года назад 0

21.10.21. Тур 12. «Дніпро» – «Білий Барс» 3:2 ОТ (0:0, 0:2, 2:0, 1:0).

Шайби:   0:1  – 31:13 Бородай (Качан),  0:2  – 37:33 Дахновський (Грицюк),  1:2  – 47:57 Саврицький (Хамматов, Алдамжаров),  2:2  – 56:19 Саврицький (Кирющенков, Дворнік), 3:2 – 63:42 Целогородцев (Кирющенков, Ратушний)

«Дніпро»:  Писаренко (Захарченко); Целогородцев – Алдамжаров – Хамматов, Саврицький – Ратушний, Кирющенков – Русаков – Дворнік, Кардашов – Панков, Гринкевич – Булах – Тищенко, Кругляков – Будько, Кашевко – Дуюн, Філімонов

«Білий Барс»:  Полгородник (Сушак); Бородай – Качан – Куцевич, Дахновський – Грицюк, Попережай – Удовиченко – Брага, Козловський – Гребеник, Койда – Грабовецький – Собченко, Собко – Кисельов, Мащенко.

У першому періоді команди показали не самий швидкісний хокей. Поки гості приділяли час обороні, «Дніпро» набирав статистику кидків за рахунок атак від синьої лінії.  Андрій Русаков  не встиг замкнути простріл через п’ятачок. Є моменти, але не вистачає акцентованого, потужного кидка.  Артем Целогородцев  вирішив протаранити оборону, але  Василь Полгородн ик  закрив шлях шайбі. Так «всуху» і закінчилася перша третина матчу.

У 2-му періоді «барси» стали діяти активніше, частіше турбуючи кидками голкіпера «щук». На 29-й хвилині партнери вивели  Булата Хамматова  на суперпозицію для кидка перед воротами. Постріл в упор – на місці голкіпер. Через хвилину ще одна атака на користь стража воріт гостей. Тут же «барси» переходять в контратаку. На 32-й хвилині  Денис Бородай  з другої спроби реалізує вихід один на один, заштовхуючи шайбу в сітку.

Перша більшість у «щук», але замість того, щоб зрівнювати рахунок, помиляємося на зміні і порушуємо чисельний склад. За 3 хвилини до перерви «Дніпро» в меншості, і гості використовують неузгодженість захисних дій господарів льоду – 0:2.

3-й період херсонці починають, маючи на одного гравця менше, і незабаром компанію  Віталію Кірющенкову  в штрафбоксе склав  Дмитро Савріц ькій . Час йде, а рахунок не змінюється. Знову бере на себе гру Целогородцев, але з захисником на плечах важко кинути прицільно. Затуливши огляд голкіперу, Артем допомагає Савріцькому результативно завершити наступну ж атаку «Дніпра» кидком від синьої лінії – 1:2.

7 хвилин до сирени. Херсонці починає облогу воріт «Білого барса». Багато пасів, круговерть шайби в зоні, але все поки закінчується на голкіпера. Спрацьовує далека артилерія Савріцького – 2:2.

Слідує штурм на останніх хвилинах, Русаков і Дворнік удвох ледь не заштовхують шайбу в сітку, але вирвати перемогу в основний час не вдається.

В овертаймі у гостей найреальніший шанс був знову у того ж Бородая, але Писаренко дуель виграв. А ось Кирющенков обігрався з Целогородцевим, і Артем витончено на паузі переграв воротаря.

Тепер у команди буде ігрова пауза до вівторка, щоб підготуватися до виїзду в Кременчук. Потім дорога додому і вже 28 жовтня в Херсон приїде «Сокіл».

Джерело: Новини «Дніпро» – «Дніпро»