«Дніпро» – «Білий Барс» 4:2

3 года назад 0

1.10.21. Тур. 5.  «Дніпро» – «Білий Барс»  4:2 (0:1, 1:1, 3:0)

Статистика кидків 7-10, 7-8, 14-6 повністю відбиває результат за періодами. Херсонська команда зуміла не тільки переломити хід матчу, але й вирвати першу в сезоні перемогу. Обидві команди мали однаковий чисельний склад – по три повних п’ятірки. У «Дніпра» з-за травми пропускав гру  Рамазан Алдамжаров .

З перших хвилин господарі намагались закріпитися в зоні суперників, але ніяк не виходило нанести акцентований прицільний кидок. На 8-й хвилині «щуки» захопилися атакою та пропустили випад  Дмитра Попережая , який з другої спроби пробив  Едуарда Захарченка . За кілька хвилин  Віталій Кирющенков  мав нагоду поцілити під поперечину, але  Василь Полгородник  ловушкою шайбу відбив.

Вистояли в меншості, але гості все частіше розігрували свої комбінації в нашій зоні. За хвилину перед першою перервою на лаві штрафників з інтервалом у 40 сек опинилися два гравці «Дніпра». Майже півтори хвилини чисельної переваги «барсів» – господарі знов вистояли, і незабаром отримали шанс у грі в більшості. Але результат атаки не дали.

А ось гості скористались своєю чисельною перевагою, і  Владислав Брага  добив шайбу в сітку після навали на ворота «Дніпра» – 0:2. Знов більшість у господарів льоду. Кидок, ще кидок – рятує «барсів» голкіпер. І все ж на 39-й хвилині в боротьбі на п’ятачку  Данило Кашевко , стоячи спиною до воріт, розмашисто переправив шайбу в сітку – 1:2.

На 3-й період херсонська команда вийшла, як на останній бій. Трибуни несамовито скандували «шайбу-шайбу». Запираємо гостей в їхній зоні, постріл  Кирила Катрича  – 2:2!

Херсонці атакують навіть в меншості – кидок  Микити Круглякова  парирує голкіпер.  Артем Целогородцев  прорвався скрізь трьох – не вистачило трошки для прицільного кидка. А в середині періоду вболівальники підриваються з місць: Кашевко добиває шайбу і вперше в цій зустрічі виводить «щук» вперед, зробивши ще й перший дубль команди в сезоні.

Пішла гра на зустрічних курсах. Проривається  Булат Хамматов , і тільки воротар стає на шляху шайби. Серця на трибунах замерли, коли нас знов ледь не покарав у контратаці  Денис Бородай . Але вихід сам-на-сам виграв Захарченко.

Наприкінці матчу команди залишились 4х4, і Кирющенков красиво закрив питання переможця цього вечора.

Вже 3 жовтня в Херсон приїде київський «Сокіл», який сьогодні переміг «Кременчук» у нього вдома. Тож на «Дніпро» очікує серйозне випробування.

«Дніпро»:  Захарченко (Гурко); Кашевко – Русаков – Хамматов (А), Савріцький (А) – Ратушний (К), Целогородцев – Кирющенков – Дворнік, Кругляков – Катрич, Дуюн – Соляник – Булах, Філімонов – Панков, Бабчук

«Білий Барс»:  Полгородник (Пастушенко); Грабовецький – Бородай – Куцевич (К), Козловський – Гребеник (А), Попережай – Удовиченко – Брага, Дахновський – Грицюк, Койда – Тищенко – Качан, Ядловський (А) – Будько, Собко

Шайби:   0:1  – 07:25 Попережай (Козловський),  0:2  – 32:22 Брага (Попережай, Грицюк),  1:2  – 38:18 Кашевко (Русаков, Хамматов),  2:2  – 44:25 Катрич (Кирющенков, Кругляков),  3:2  – 49:29 Кашевко (Філімонов, Русаков),  4:2  – 58:00 Кирющенков (Целогородцев).

Джерело: Новини «Дніпро» – «Дніпро»