«Дніпро» (Херсон) – БСФК (Бровари) – 4:3

2 года назад 0

10.01.21. УХЛ.  «Дніпро» (Херсон) – БСФК (Бровари) – 4:3 ОТ (0:0, 2:2, 1:1, 1:0).

Перший домашній матч херсонці проводили без травмованого  Булата Хамматова , натомість на льоду у кольорах «щук» знову з’явився  Кирило Бондаренко . У гостей на останньому рубежі також знайомий усім уболівальникам  Олег Петров . Будучи спокійними за тил, броварчани сміливо атакували, але особливої ​​складності їхні кидки для  Сергія Писаренка  не становили. Все було видно, читалося. Хіба що кидок із близької дистанції  Богдана Ступака  та прорив до воріт  Ярослава Панченка  несли певну небезпеку.

«Дніпро» багато розігрував, але суперник не давав спокійно приймати рішення. Незважаючи на те, що двічі херсонці грали здебільшого, відкрити рахунок так і не вдалося.

Початок 2-го періоду – вже «Дніпро» у меншості. Перехоплення передачі, і вдається результативна втеча  Дмитра Саврицького  та  Платона Попова  – 1:0.

На 25-й хвилині схожа комбінація – Саврицький відгукується на пас  Олексія Зайцева  – 2:0. Здавалося б, херсонці розвинуть свій успіх, але гострота атак спала. І броварчани цим користувалися.

Повернуло у гру гостей тріо  Леонід Пасманік  –  Тимур Бешаров  –  Рамазан Алдамжаров . За п’ять хвилин оборона господарів двічі дозволила вийти форвардам на ударну позицію. Знову розпочинати все з початку. Але точність підводить Попова, на 37-й хвилині  Олексій Басков  кидає з кута з незручної руки – вище за ворота.

3-й період чимало зіпсував нерви уболівальникам «Дніпро». 43-а хвилина – «щуки» у меншості, слідує розіграш шайби в нашій зоні, з кута стріляє Панченко – у пастку Писаренка. У відповідь Попов у боротьбі з Логачем тікає до воріт – встигає перешкодити кидку захисник. А на 45-й хвилині гості виходять уперед внаслідок несподіваного кидка  Бориса Андрющенка  низом із-під захисника. Господарі кинулися в атаку, і здебільшого мало не пропустили  Дениса Бородая , не дотягнувся трохи до шайби на синій лінії, щоб вийти віч-на-віч з голкіпером.

52-а хвилина – розпочався штурм воріт Петрова. Кидають Попов, Басков, Бондаренко – шайби летять до Петрова. Слід контратака, і вже стійка рятує херсонців. І все ж таки клас зіграв свою роль: за хвилину до сирени Басков в оточенні суперників зберігає шайбу і точно відправляє її під перекладину. Основний час переможця не виявило, а в овертаймі спрацювала пастка. Саврицький з Поповим зуміли перехопити шайбу, слідує пас у центр на  Олексія Сергєєва , який і тікає віч-на-віч з голкіпером. Два обманні рухи – і матч закінчено.

«Нас підвела концентрація в кінці гри», – лаконічно прокоментував матч наставник БСФК  Олександр Бобкін .

«Гра нам не вдалася, хоч ми й виграли. Я невдоволений, – сказав головний тренер херсонців  Віктор Богатирьов . – Приїжджають нові хлопці, відразу вливаються в гру. Звісно, може, потрібен час, щоб вони зігралися. Але якість гри бажає кращого. Повели 2:0, потім відразу віддали шайбу суперникам і дозволили їм зрівняти результат. Багато нарікань на гру в обороні. У нас така тенденція – приїжджають нові гравці і відразу виходять на лід. Звісно, є що кадрові проблеми. У нас центрфорвард першої ланки Булат Хамматов травмований. Тривають перестановки в ланках. Потрібен час, що з’явилося порозуміння. Ми знали, що добре грає Олег Петров. Він сьогодні рятував БСФК багато. Будемо готуватися до наступного матчу. На нас очікує серйозна розмова. Це не справа – так грати. Тут навіть не питання – виграли чи ні. Мене якість гри турбує. Це не гра в хокей».

Шайби : 1:0 – Попов (Саврицький, – менш.), 22:48. 2:0 – Саврицький (Зайцев), 24:50). 2:1 – Пасманик (Бешаров, Алдамжаров), 30:43. 2:2 – Алдамжаров (Башаров, Пасманик), 35:04. 2:3 – Андрющенко (Іщенко), 44:28. 3:3 – Басков (Ратушний, Кірющенков), 58:53. 4:3 – Сергеєв (Саврицький, Попов), 60:41 «Дніпро» : Писаренко; Саврицький – Голубич, Кардашов – Ратушний, Павлов – Будько, Панков; Попов – Сергеєв – Зайцев, Кірющенков – Бандуркін – Басков, Бондаренко – Дворник – Тищенко, Булах, Русаков. Тренер – Віктор Богатирьов БСФК : Петров; Гребеник – Дахновський, Логач – Кисельов, Трошкін – Р. Бойко, І. Бойко – Іщенко; Стецюра – Ступак – Бородай, Алдамжаров – Бешаров – Пасманик, Грабовецький – Панченко – Андрющенко, Койда – Боярчук – . Тренер – Олександр Бобкін Кидки : 50 (15+19+15+1) – 32 (9+8+15+0) Штраф : 4 (0+2+2+0) – 6 (4+0+2+0)   Джерело: Новини «Дніпро» – «Дніпро»