Дві спортивні школи Херсона отримали найвищу категорію від Міністерства молоді та спорту України

2 года назад 0

Дві спортивні школи Херсона отримали найвищу категорію від Міністерства молоді та спорту України
Раніше ми повідомляли, що у Херсоні може з’явитися спортивна школа олімпійського резерву. У грудні 2021 року ДЮСШ “Херсон” подала документи на здобуття вищої категорії та статусу спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з футболу.

Сьогодні стало відомо, що від Міністерства молоді та спорту України одразу дві спортивні школи Херсона отримали найвищу категорію. Це дитячо-юнацька спортивна школа “Херсон” та КЗ дитячо-юнацька спортивна школа з вільної боротьби Херсонської обласної ради.

— Рік починається з добрих новин! Вперше за багато років Херсонщина знову підвищує рівень своїх закладів завдяки самовідданості тренерів та наполегливості їхніх вихованців. Щиро вітаю колективи спортивних шкіл із цим досягненням та бажаю подальшої плідної роботи!, — привітав начальник управління фізичної культури, молоді та спорту Херсонської ОДА Віталій Вибранський.

Джерело: Две спортивные школы Херсона получили высшую категорию от Министерства молодежи и спорта Украины – Херсон Daily