Футболістки з Херсонщини перемогли на міжнародному турнірі до 8 березня

3 года назад 0

Футбольний клуб «Восход» зі Старої Маячки Херсонської області здобув перемогу на міжнародному турнірі, присвяченому 8 березня. Змагання відбувалися у Миколаївській області, про це повідомляють в Асоціації футболу Миколаївщини.

Участь в турнірі, окрім херсонських футболісток, брали ще футболістки з миколаївської «Ніки» та «Ністру ГТК» (Молдова).

ФК «Восход» за результатами двох проведених матчів здобула дві перемоги й посіла перше місце в турнірній таблиці. У першій грі представниці футболу Херсонської області зустрілися із господарками. Матч видався доволі напруженим, лише у другому таймі старомаячківки змогли провести єдину вдалу атаку на ворота «Ніки» й забити гол. В результаті зустріч закінчилась за рахунку 0:1 на користь ФК «Восход». 

Протистояння з молдовською командою виявилося для футболісток з Херсонщини набагато легшим — на перерву між таймами суперниці пішли за комфортного для «Восходу» рахунку 3:0. За підсумками 90 хвилин матчу гравчині зі Старої Маячки здобули перемогу з рахунком 5:0.

Таким чином, здобувши дві перемоги та не пропустивши жодного м’яча у власні ворота, ФК «Восход» одноосібно посів перше місце в турнірній таблиці.

За підсумками очного протистояння між «Ністру ГТК» та ФК «Ніка», «срібло» змагання взяли господарки, молдованки посіли почесне третє місце.