Гол футболіста з Херсона Коваленка на останніх хвилинах приніс Емполі перемогу над Наполі

6 месяцев назад 0

Гол Віктора Коваленка приніс «Емполі» сенсаційну виїзну перемогу над «Наполі» у 12-му турі Серії А.

Український півзахисник залишився в запасі своєї команди на матч, однак вийшов на заміну на 71-й хвилині замість Якопо Фацціні. А на першій компенсованій до другого тайму хвилині Віктор розкішним ударом від штанги приніс своїй команді важливу перемогу, яка дозволила «Емполі» піднятися із зони вильоту, повідомляє 

Для Коваленка це другий у кар'єрі гол у Серії А. Перший він забив у складі «Спеції» 16 жовтня 2021 року у ворота «Салернітани».

Серія А. 12-й тур
Наполі – Емполі – 0:1
Гол: Коваленко 90+1

Український півзахисник «Емполі» Віктор Коваленко в ефірі італійського телебачення прокоментував сві​й переможний гол у ворота «Наполі» у матчі 12-го туру Серії А:​

«Це дуже важливий гол для мене та моєї країни, яка була окупована понад рік тому. Ми всі билися за те, щоб привезти очки додому, ми дуже сильна та розумна команда.

Я не поїду в збірну України, але буду першим вболівальником команди. Я дуже радий за себе та фанатів».

Української асоціації футболу (УАФ). Олександр вважає, що окупанти шукали родичів Коваленка, щоб викрасти їх, а потім вимагати викупу.

"Був такий випадок, що окупанти приходили у двір, де жив Коваленко. Вони питали у сусідів, де проживає родина Коваленка. Я так розумію, вони хотіли їх викрасти та вимагати викупу", — сказав Караваєв.

Караваєв та Коваленко є уродженцями Херсона. У листопаді 2022 року ЗСУ звільнили обласний центр.