Херсонський «Кристал» вилетів з розіграшу Кубка України, поступившись аутсайдеру другої ліги

4 года назад 0

Радість херсонців у цьому матчі була недовгою.

Триває низка невдач, яка переслідує херсонську футбольну команду "Кристал" у сезоні, який недавно стартував. "Синьо-зелені" спочатку програли обидва перші матчі  Чемпіонату України в першій лізі, і ось вчора, 16 вересня, вилетіли і з розіграшу Кубка.

Суперником херсонців була вінницька "Нива", "що пасе задніх" зараз в групі "А" другої ліги. Проте, виступаючи на полі власного стадіону у Вінниці, футболісти "Ниви" змогли дати гідний бій більш авторитетному "Кристалу". 

Втім, першими відзначилися гості: Малиш головою замкнув навіс з кутового. Але ще до перерви в абсолютно аналогічній ситуації господарі зрівняли рахунок. На 64-й хвилині для "Херсона" ситуація стала ще складнішою: після помилки захисників вінничанин Пастушенко легко переграв голкіпера. Всього лише за кілька хвилин до закінчення матчу "Кристалу" вдалося відігратися (при цьому відзначимо, що спочатку наша команда виступала в експериментальному складі, і лише після того, як "запахло смаженим", на полі з'явилися гравці основи).

Отже, Терзі зрівнює рахунок — 2: 2, і гра переходить в овертайм, де команди за великим рахунком робили все, аби не пропустити знову. 

У серії пенальті удача посміхнулася "Ниві": херсонці Малиш і Чернишов не змогли реалізувати удари з "точки", а у господарів трапився лише один промах.

У підсумку "Кристал" залишає Кубок на дуже ранній стадії.