«Краматорськ» – «Дніпро» 2:1

3 года назад 0

16.01.2021. Тур 26.  «Краматорськ» – «Дніпро» 2:1 (0:0, 1:1, 1:0).

Початок матчу з боку обох команд було зрозуміло: ціна перемоги в цьому матчі – четвертий рядок у таблиці. На 6-й хвилині лише Артем Целогородцев  зробив перший кидок по воротах. На 11-й хвилині ворота херсонців після кидка з півтора метрів вже рятував  Олександр Хомутов . У другій половині періоду клуби активніше стали атакувати і створювати моменти біля воріт суперника, але голкіпери стримали натиск на свої ворота і залишили їх сухими.

Рахунок в матчі був відкритий на екваторі поєдинку, коли  Євген Гасніков  не став чекати партнерів і на увазі трьох суперників кинув з гострого кута – 0:1. Однак, перевагою «щуки» володіли недовго, хоча більшість треба було б використовувати для розвитку успіху. Незрозуміле падіння на синій лінії  Кирила Білоусова , який був з шайбою, і  Андрій Жвачкін  тікає в контратаку, віддаючи пас під кидок  Дмитру Грінкевичу  – 1:1. За п’ятихвилинку до сирени команди по черзі зіграли в меншості, але рахунок не змінився.

На старті третього періоду «Краматорськ» вдруге відзначився в меншості.  Севастян Карпенко  кидком у дальню «дев’ятку» уперше в матчі вивів свою команду вперед. І таким рахунок протримався аж до останніх хвилин матчу, хоча херсонці і влаштували штурм на ворота  Дениса Короваєва , а в ситуації більшості за 1:06 хвилини до кінця матчу випустили шостого польового гравця. Був супермомент у  Олексія Янишевського , але форвард послав шайбу низом в щиток голкіпера. 

Краматорчани вдруге в сезоні обіграли «Дніпро» і повернули собі четверту сходинку в турнірній таблиці.

Шайби: 0:1  Гасніков (Ратушний), 27:11;  1:1  Гринкевич (Жвачкін, менш.), 30:35;  2:1  Карпенко (менш.), 40:14;

Краматорськ:  Короваєв (Шевчук); Пахмурін – Зуєв, Таран – Большаков, Люльчук – Воронін, Панков; Карпенко (К) – Ковальов – Кривошапкін, Гринь (А) – Столяренко – Сурсов, Ципнятов – Гринкевич – Жвачкін (А), Халін – Геворкян

Дніпро:  Хомутов (Петров); Білоусов – Декало, Дорофєєв – Ратушний, Афанасьєв (К) – Матусевич, Сірченко – Болотін; Янішевський (А) – Гасніков (А) – Каракулько, Швецов – Крисанов – Целогородцев, Воробйов – Галєєв – Чернишенко, Ніконов – Борисов – Панасенко.

Джерело: Новини «Дніпро» – «Дніпро»