На Херсонщині оголосили переможців всеукраїнських змагань з радіозв’язку на коротких хвилях

3 года назад 0

На Херсонщині 14 команд із семи регіонів та Києва доводили, що вони мають право називатися зірками ефіру України. Тут відбулися всеукраїнські змагання учнівської молоді з радіозв’язку на коротких хвилях та швидкісної телеграфії.

Результати змагань на сторінці у Facebook оприлюднило управління освіти і науки Херсонської облдержадміністрації.

У змаганнях з радіозв’язку на коротких хвилях перше місце посіла команда Херсонського центру позашкільної роботи, тренер Олександр Бала.

Друге місце у команди Остерської станції юних техніків Чернігівської області, тренер Ігор Борисенко.

І на третьому місці – команда Генічеської станції юних техніків Херсонської області, тренер Олександр Узунов.

Першими у змаганнях зі швидкісної телеграфії стала команда херсонського Центру позашкільної роботи Херсонської міської ради, тренер Оксана Фоменко.

На другому місці – команда Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, тренер Віра Макаренко.

Третє місце виборола команда Остерської станції юних техніків Чернігівської області, тренер Ігор Борисенко.

Зірками ефіру України в очно-заочних змаганнях з радіозв’язку на коротких хвилях стали: команда Генічеської станції юних техніків Херсонської області – за нею перше місце, на другому – команда Херсонського центру позашкільної роботи, третє місце посіла команда Остерської станції юних техніків Чернігівської області.

У змаганнях взяли участь 34 спортсмени з Волинської, Дніпропетровської, Рівненської, Сумської, Чернігівської, Херсонської, Хмельницької областей та міста Києва.