Переможець єврокубку розірвав контракт з українським хавбеком з Херсона

2 недели назад 0

Італійська «Аталанта» офіційно оголосила про відхід українського півзахисника  Віктора Коваленка у підсумковій новині трансферного вікна. Цікаво, що окремої публікації з прощанням 28-річний футболіст не отримав, повідомляє .

Віктор приєднався до переможця Ліги Європи 2023/24 взимку 2021 року, але за весь цей час встиг провести за команду лише 1 матч. Більшість контракту з «бергамасками» Коваленко провів в орендах у «Спеції» та «Емполі».

В сезоні 2023/24 Віктор Коваленко на правах оренди провів 17 матчів за «Емполі», відзначившись 2 забитими м'ячами та 1 гольовою передачею.

Раніше повідомлялося, що Віктором Коваленком цікавиться «Коньяспор».  Зокрема, представники турецького клубу контактували з українським півзахисником італійської «Аталанти»  Віктором Коваленком , повідомляє місцевий журналіст Халіл Їлмазер. За інформацією джерела, керівництво клубу ще не ухвалило рішення щодо трансферу 28-річного футболіста. Зазначається, що перехід може відбутися на правах вільного агента.

Віктор Коваленко системно підтримує Херсон та херсонців, Збройні сили України, пише про події в Україні. Його батьки були в окупації в Херсоні, а потім жили під обстрілами.